Offerte Check

De Online Offerte Check

Waarom een Online Offerte Check?
U heeft een offerte van de liftfirma ontvangen voor een reparatie of modernisering en u twijfelt of dit de beste aanbieding voor u is?
U wilt juist de bevestiging dat de keuze die u maakt de juiste keuze is.

Lifttechniek en wettelijke regelgeving op het gebied van liftinstallaties zijn vaak ingewikkelde materies waar een bedrijf te weinig kennis voor heeft om op een juiste en efficiënte wijze af te handelen. Juist de onwetendheid of onbekendheid bij bedrijven op het gebied van reparaties en moderniseringen aan liftinstallaties, wettelijke regels en lifttechniek, zorgen voor onnodig hoge kosten.
Een offerte behoort compleet, duidelijk en bovenal realistisch te zijn qua prijsstelling. Maar heeft u de juiste kennis in huis om te beoordelen of dit daadwerkelijk het geval is?
Wij van TDK liftplan willen uw offerte graag voor u beoordelen.
Hoe Werkt de TDK liftplan Online Offerte Check?
U vult onderstaand contactformulier volledig in. Hierbij upload u de betreffende offerte (minimaal offerte bedrag € 750,00).
Onze medewerkers, die uw offerte(s) voor u zullen beoordelen, hebben meer dan 25 jaar ervaring in de liftenbranche. Door onze beheer werkzaamheden bij een aantal grote corporaties zijn wij uitstekend op de hoogte van alle lift gerelateerde onderdelen en de daarbij behorende marktprijzen.

Na het beoordelen van de offerte ontvangt u per mail onze bevindingen met één van onderstaande conclusies:
Uw huidige offerte is conform de markt. Geen kosten ! No Cure No Pay
U ontvangt na overleg een scherpere offerte via TDK liftplan
Kosten: 10% van het nieuwe offerte bedrag.

Rekenvoorbeeld
Wij ontvangen van u een offerte voor bijvoorbeeld het vervangen van de complete liftbesturing a 20.000 euro
Na beoordeling van offerte gaan wij met uw goedkeuring de aanbieder van de offerte benaderen, en komen na onderhandeling uit op een bedrag van 17.000 euro
U bespaart 3.000 euro – 1.700 euro (10%) voor onze service.