Over TDK liftplan

“Deskundigheid leidt tot zekerheid’’

Transparant
Liftinstallaties zijn technische hoogstandjes, waar alleen de lifttechnicus raad mee weet. Nu bent u geen lifttechnicus, maar er wordt wel van u verwacht dat u dezelfde kennis in huis heeft. U wordt geacht een liftcontract te kunnen beoordelen en afsluiten. Deze contracten brengen daarom vaak onnodig hoge kosten met zich mee. U wordt geconfronteerd met de volgende vragen:

  • Hoe hoort een meerjarenplanning eruit te zien?
  • Hoe vaak kunt u onvoorziene reparaties verwachten?
  • Wanneer dient een lift volledig te worden gerenoveerd?
  • Is er specifieke wetgeving die u in acht moet nemen?
  • Zijn er keuringsverplichtingen?

Allemaal vragen die wij voor u kunnen beantwoorden.

Deskundig
Door jarenlange ervaring in de markt, zijn wij deskundigen op het gebied van liftinstallaties, roltrappen, gevelinstallaties en automatische schuifdeuren Onze deskundigheid geldt zowel op technisch gebied, als wel op organisatorisch vlak. Daarnaast hebben wij veel ervaring met het opstellen en inzichtelijk maken van uw contracten.

 Kwaliteitsbewust
TDK liftplan is verantwoordelijk voor het totale beheer van uw liftinstallatie, met de daarbij behorende kwaliteit en veiligheid. Ons advies wordt door de liftbedrijven voor de klant uitgevoerd met de beste kwaliteit, voor de juiste prijs en altijd naar de wensen van de organisatie.

 Voor u een perfecte oplossing!
Indien het totale beheer van uw liftinstallatie bij ons in handen is, zijn wij heel direct betrokken bij uw organisatie. Op deze manier kunnen wij ook direct worden ingeschakeld in geval van renovaties, moderniseringsprojecten en nieuwbouw van uw liftinstallaties, gevelinstallaties, roltrappen en automatische schuifdeuren.